Dr dokumentar fængslet

Vold bag tremmer: Sæson 1 | Se online her | DRTV

De danske fængsler står i dag i den største krise nogensinde. … Denne dokumentarserie undersøger, hvad der er galt inde bag murene.

De danske fængsler står i dag i den største krise nogensinde. Betjentene forsvinder og 13,5 % af dem, der er tilbage, lider af PTSD. Denne dokumentarserie undersøger, hvad der er galt inde bag murene.

De særligt farlige: Sæson 1 | Se online her | DRTV

I Danmark kan man ikke komme i fængsel, hvis man er udviklingshæmmet – ligegyldigt hvilken kriminalitet, man har begået … Kanal: DR1; Kategori: Dokumentar.

I Danmark har vi taget et valg: Vi sætter ikke kriminelle udviklingshæmmede i fængsel. Lige meget, hvad de har gjort. I stedet bliver de dømt til behandling, og de farligste ender på den sikrede institution Kofoedsminde på Lolland.

Piger i Vestre Fængsel – Bonanza – DR

Bonanza | Dokumentar | Piger i Vestre Fængsel

Det første af tre programmer optaget på kvindeafdelingen i Danmarks største fængsel. Lars Engels har fulgt hverdagen i fængslets vestfløj, hvor ca.

Det første af tre programmer optaget på kvindeafdelingen i Danmarks største fængsel. Lars Engels har fulgt hverdagen i fængslets vestfløj, hvor ca. 40 piger sidder varetægtsfængslet og venter på dom.

Kriminelt: Sæson 1 – Fængsler under pres – DRTV

Kriminelt: Sæson 1 – Fængsler under pres | Se online her | DRTV

21. okt. 2020 — Overfyldte fængsler med stadig færre fængselsbetjente bekymrer dem begge: Risikerer fængslerne at gøre de kriminelle mere hårdkogte?

Vold og trusler mod de ansatte, og indsatte der isoleres i strafceller. Fængselsbetjenten Martin og indsatte Jaffar oplever hverdagen i fængslet som barsk. Overfyldte fængsler med stadig færre fængselsbetjente bekymrer dem begge: Risikerer fængslerne at gøre de kriminelle mere hårdkogte? Udløber: 21. okt 2024

Indefra med Anders Agger: Sæson 9 | Se online her | DRTV

Vestre fængsel | Anders Agger har fået adgang til Danmarks største ventesal, … Kanal: DR1; Kategori: Dokumentar, Kultur; Sæsoner: 9; Episoder: 79.

Vestre fængsel | Anders Agger har fået adgang til Danmarks største ventesal, Vestre Fængsel i København.Her sidder over 500 varetægtsfængslet i små celler i både måneder og år, uden at være dømt.Familie og indsatte kalder det umenneskeligt. Og midt i det hele skal et underbemandet fængselspersonale forsøge at holde uroen nede og sørge for den menneskelige kontakt.

Fængsel | DR LYD

Da Wilhelm Østergaard var 18 år gammel, fik han en dom på to måneders fængsel for vold. Mens han sad inde, svor han for sig selv, at han aldrig mere ville …

DR Dokumentar – Fængslet – Facebook

Fængslet – DR Dokumentar. 768 likes. Dette er den officielle Facebook side for Dokumentarserien Fængslet. Serien er produceret i 2010 og genudsendes…

Deltager i DR-dokumentar dømt for svindel: Vil ikke i fængsel

Fængslet – DR Dokumentar. Fængselsfrisure, rødt kort og en dansklærers mareridt! Kommer Dennis ind på frisørskolen selvom han sidder i fængsel?

De særligt farlige – DR TV – DIGITALT.TV

Deltager i DR-dokumentar dømt for svindel: Vil ikke i fængsel | BT Samfund – www.bt.dk

22. dec. 2022 — Den dømte svindler og deltager i DR-dokumentaren ‘Sidste omgang i Whiskybæltet’ Steen Svartzengren har anket sin straf på to år og seks …

Den dømte svindler og deltager i DR-dokumentaren ‘Sidste omgang i Whiskybæltet’ Steen Svartzengren har anket sin straf på to år og seks måneders fængsel.

De særligt farlige – DR TV

17. dec. 2021 — Dansk dokumentarserie fra 2022. I Danmark kan man ikke komme i fængsel, hvis man er udviklingshæmmet – ligegyldigt hvilken kriminalitet, …

Dansk dokumentarserie fra 2022. se hvornår det kan ses på DR TV

Keywords: dr dokumentar fængslet