Home hørning

Ejendomsmægler home i Hørning – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home i Hørning – vi kan sælge din bolig – home.dk

Skal du sælge din bolig i Hørning? Få en gratis og personlig salgsvurdering. Vi har flere års erfaring med salg af bolig i dit lokale område.

Skal du sælge din bolig i Hørning? Få en gratis og personlig salgsvurdering. Vi har flere års erfaring med salg af bolig i dit lokale område. Kontakt os i dag!

Villa – 8362 Hørning – Dørup Gade 2, Dørup – Home.dk

Villa – 8362 Hørning – Dørup Gade 2, Dørup

Hørning / Dørup. Flot ejendom i naturrige omgivelser nær byen, imponerende i både størrelse og stand! Det bliver næppe plads, I kommer til at mangle, …

Villa til salg, Hørning – Det bliver næppe plads, I kommer til at mangle, hvis ejendommen her på Dørup Gade 2 bliver jeres. Her får I nemlig hele 225 flot istandsatte boligkvadratmeter at indrette jer på samt en grund, der byder på i alt 1.703 kvadratmeter med masser af skønne, uforstyrrede hyggekroge. Faktisk er det svært at forestille sig, at I kommer til at mangle noget som helst med base her. Landsbyen Dørup er en sand lille perle, der ligger omgivet af smuk natur. Samtidig er der særdeles let adgang til såvel Hørning som Skanderborg og Aarhus takket være den korte afstand til motorvejsnettet. De fredelige, landlige omgivelser til trods kan I således nå alle byens gode tilbud inden for bare et kvarter i bil – og de to kilometer til den lokale skole klarer børnene let på cykel eller via skolebussen.Ejendommen blev opført i år 1900, men den er siden 1999 blevet totalistandsat, og resultatet er en særdeles attraktiv bolig med en både moderne og charmerende atmosfære, hvor der er værnet nænsomt om stedets oprindelige stil. For at zoome ind på et par af de helt store opdateringer, kan det nævnes, at der i 2006 blev etableret et skønt, centralt opholdsmiljø med køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Hele første sal blev desuden bygget op fra ny i 2001, så alt fra etagens flotte gulve til taget med kobberinddækning og -tagrender stammer fra denne omgang. Fra stueplanets opholdsstue er der udgang til en stor terrasse og fra køkkenet en tilsvarende rummelig altan med morgensol. I 2012 blev ejendommen dertil forkælet med endnu et særdeles tillokkende samlingspunkt: Et stort, lækkert orangeri af topkvalitet med adgang direkte fra køkkenet og en fantastisk udsigt over haven. Foruden de indbydende opholdsrum byder stueplan på to værelser, et bryggers, et badeværelse samt en hall med trappe til førstesalen, og her venter yderligere to værelser, endnu et badeværelse og en stor ekstrastue. Kontakt os for en fremvisning og få mange flere detaljer.

home – Ejendomsmægler i Hørning – Boligsiden

Kontaktinformation på home Hørning Hørning, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Vores ejendomsmæglere bor i området og er dermed lokalkendte. Vi kender til de nærmeste skoler, institutioner og indkøbsmuligheder og har dermed konst

Home Skanderborg-Ry-Hørning – Facebook

Juridisk navn: home Hørning; CVR-nr: 41487496; CVRP-nr: 1027286328; Selskabsform: Produktionsenhed; NACE-branche: 683110 Ejendomsmæglere mv.

Home åbner forretning i Hørning: Byen har vokseværk

Home åbner forretning i Hørning: Byen har vokseværk | home a/s

Home Hørning. Nørre Alle 34, 8362 Hørning. Kontakt: Gem vCard: Send til mobil: Send til email. Kort: Ruteplan: Søg i nærheden: Kort. Virksomhedsfakta.

LOKAL ’AMBASSADØR’: Flere har fået øjnene op for Hørning – 21 % flere borgere siden 2010, siger lokal Home-mægler, der åbner forretning på Marmorpladsen

home Hørning, Hørning | firma | krak.dk

home Hørning · Kontakt home Hørning · Ejendomsmægler – Øvrige i Hørning · JM-HAUGAARD ApS · Nybolig Hørning&Stilling I/S 2007 v/Sven Bergmann Jensen & Jacob Skov.

Home Hørning – 41487496 – Se Regnskaber, Roller og mere

home Hørning – Se statistikker – Boliga

home Hørning – Se statistikker

Se de seneste statistikker for home Hørning fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Home Hørning , 8362 Hørning – 118.dk

Se home Hørning – se åbningstider

Se home Hørning – se åbningstider – VORES Hørning

Læs lokale historier fra 8362 Hørning! Alt om Kultur | Bolig | Biler | Sport | Erhverv | Foreninger | Døgnrapport | Mindeord | Tilbud

Keywords: home hørning