Ikea værksted

Gi’ dig selv garage-terapi med god organisering – IKEA

Gi’ dig selv garage-terapi med god organisering – IKEA

Bliv medlem af IKEA Family. Gør dine idéer til virkelighed med særlige rabatter, inspiration og masser af spændende arrangementer i varehuset.

Nogle gange skal der kun nogle hylder, kroge og bokse til at gøre dig gladere! Prøv at organisere garagen og smide gamle ting ud. Du får det bedre med det samme.

Sådan forvandles et opbevaringsrum til et opholdssted

Sådan forvandles et opbevaringsrum til et opholdssted – IKEA

brug for et værksted, men har du ikke plads? Så kan du med den rigtige indretning bruge bryggerset til at reparere ting. Rent tøj til hele familien på en …

Dit rum til vinteropbevaring kan nemt ende med at blive fyldt med et uregerligt rod og være lukket af i månedsvis. Her viser vi nogle smarte og pladsbesparende tips, der frigør plads, så du kan bruge rummet til andet og mere end opbevaring – f.eks. som cykelværksted.

Opbevaringssystemer og reoler – Find praktisk opbevaring her

Opbevaringssystemer og reoler – Find praktisk opbevaring her – IKEA

I Det Cirkulære Værksted viser vi i en række film, hvor simpelt det er at male sine låger, ombetrække stole eller gøre sine møbler personlige med tapet.

Hold orden i alle hjemmets rum med en flot og dekorativ reol. Se udvalget af smarte opbevaringssystemer, der passer til både køkken, altan og stue. Se her.

BROR Reol med skab – IKEA

Åbn op for tilpasning af din opbevaring. En BILLY reol tilføjer noget ekstra til ethvert rum. Men du kan tilføje endnu mere. Som for eksempel dette grafiske …

BROR Reol med skab. Dette opbevaringssystem er vores fortolkning af “heavy metal” – solidt, holdbart og fleksibelt. Det er også nemt at montere og supplere med tilbehør efter behov.

BROR Slagterbænk, sort, fyrretræskrydsfiner – IKEA

BROR Slagterbænk, sort, fyrretræskrydsfiner. Holdbar på vores måde – et solidt opbevaringssystem, der er modstandsdygtigt over for fugt og snavs og kan holde til stor belastning. Nemt at montere, supplere med tilbehør efter behov og passer ind overalt takket være det stilrene design.

Det Cirkulære Værksted – sådan upcycler du møbler – IKEA

Det Cirkulære Værksted – lær at upcycle brugte møbler – IKEA

Velkommen i Det Cirkulære Værksted, hvor vi i en række film viser dig, hvor simpelt det er at forny sine gamle møbler med maling, ny polstring eller lidt tapet

Få inspiration til at indrette et bryggers – IKEA

I IKEA finder du alt, du skal bruge for at indrette et bryggers, der indeholder alle de funktioner, du har brug for. Få plads til vaskemaskinen og tørretumbleren, hæng vasketøjet til tørre og indret dig med entremøbler, så du har et sted til sko og jakker. Se her.

Cirkulär | Det grønneste sted i vores varehuse – IKEA

Kig forbi Cirkulär i dit lokale varehus og få gode råd til en mere bæredygtig hverdag, køb brugte møbler og deltag i grønne workshops. Vi glæder os til at se dig.

Reoler og opbevaring til alle slags hjem – IKEA

Reoler og opbevaring til alle slags hjem – IKEA

I vores store udvalg af reoler og opbevaring har vi også køkkenreoler og reolsystemer i mange stilarter. Se dem her.

Keywords: ikea værksted