Kuggis ikea

KUGGIS serien – IKEA

KUGGIS serien – IKEA

KUGGIS kasserne i plast, passer til alle dine små ting, der skal ud af syne og struktureres lidt. Lige nu får IKEA Family medlemmer 20% rabat på hele KUGGIS …

KUGGIS serien

KUGGIS Boks med låg, hvid, 37x54x21 cm – IKEA

KUGGIS Boks med låg, hvid, 37x54x21 cm Denne store boks har plads nok til spillekonsoller, hobbyudstyr eller tøj. Hvis du også vil organisere småting i den samme boks, kan du nemt supplere med KUGGIS indsats, der passer perfekt i målene.

KUGGIS Boks med låg, hvid, 26x35x15 cm – IKEA

KUGGIS Boks med låg, hvid, 26x35x15 cm Denne mellemstore boks er perfekt til opbevaring af papirer og elektronisk udstyr, derhjemme eller på kontoret. Fremstillet af holdbar plast og en del af KUGGIS serien, hvor alle størrelser passer til hinanden.

KUGGIS Indsats med 8 rum, hvid – IKEA

KUGGIS Indsats med 8 rum, hvid. Du kan bruge denne smarte indsats alene eller tilføje den som en ekstra hylde i den største KUGGIS boks. En praktisk løsning til spil og hobbyprodukter – den holder orden i alle småtingene.

KUGGIS Boks med låg, hvid, 18x26x15 cm – IKEA

KUGGIS Boks med låg, hvid, 18x26x15 cm Denne lille, lidt høje boks er genial til opbevaring af småting. Fremstillet af holdbar plast med bløde former – og en del af KUGGIS serien, hvor alle størrelser passer til hinanden. Passer til BILLY reol og andre møbler med hylder, der er mindst 18 cm dybe.

KUGGIS Opbevaringsboks, hvid, 30x30x30 cm – IKEA

KUGGIS Opbevaringsboks, hvid, 30x30x30 cm Denne kvadratiske KUGGIS boks har plads til alt fra medietilbehør til hobbyudstyr. Med det skinnende og tidløse design af holdbart PET-plast passer den godt i EKET skab og KALLAX reoler. Boksen har et håndtag og er nem at trække ud.

KUGGIS Boks med låg, hvid, 13x18x8 cm – IKEA

KUGGIS Boks med låg, hvid, 13x18x8 cm Det mindste KUGGIS boks er perfekt til små elektroniske apparater, ledninger eller blyanter. Et tidløst design med bløde former, der hjælper dig med at organisere alle de småting, der ellers nemt forsvinder.

KUGGIS Boks med låg, hvid, 18x26x8 cm – IKEA

KUGGIS Boks med låg, hvid, 18x26x8 cm Med denne lille boks kan du holde orden i dine småting. Tidløst design af PET-plast med bløde former – og en del af KUGGIS serien, hvor alle størrelser passer til hinanden. Passer til BILLY reol og andre møbler med hylder, der er mindst 18 cm dybe.

KUGGIS Opbevaringsboks med låg, hvid, 32x32x32 cm

KUGGIS Opbevaringsboks med låg, hvid, 32x32x32 cm – IKEA

KUGGIS Opbevaringsboks med låg, hvid, 32x32x32 cm Tidløs kasseopbevaring. Denne kasse med låg er fin at have frit stående, og den er rummelig nok til de ting, du ofte bruger, men gerne vil have gemt af vejen. En del af KUGGIS serien, der har flere størrelser at vælge imellem.

Keywords: kuggis ikea