Opbevaringskasser jem og fix

Opbevaringskasser til hjemmet – Jem & Fix

Opbevaringskasser til hjemmet | jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L38,5 x B29 x H16 cm.

Find alt til opbevaring og opmagasinering i jem & fix, lige fra flyttekasser til termobokse og bedrollers. Se det store udvalg og køb online her hos jem & fix.

Flyttekasser og opbevaringskasser finder du her – Jem & Fix

Flyttekasser og opbevaringskasser finder du her | jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L29 x B20 x H13,5 cm. Den er inkl. låg og kan bruges til organisering. Køb opbevaringsbokse hos jem & fix.

Brug for flyttekasser eller opbevaringskasser? Det finder du her hos jem & fix, hvor vi har et stort udvalg af ting til flytning og opbevaring. Køb online her.

Plast1 plastboks m/låg klar – SystemBox 32 | Køb i jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L76 x B57 x H43 cm. Den er inkl. låg og er med hjul. Køb opbevaringsbokse hos jem & fix.

Plast1 opbevaringsboks i klar, kraftig plast med låg. Den måler L47 x B34 x H27 cm og er god til opbevaring i hjemmet. Køb den til lavpris hos jem & fix.

Foldekasse sort/hvid 20 x 46 x 33,5 cm – Jem & Fix

Foldekasse sort/hvid 20 x 46 x 33,5 cm | Køb foldekasser i jem & fix

for 5 dage siden — Plast1 opbevaringskasse af 100 % genbrugsplast med låg til opbevaring i hjemmet. Den grå og måler L55 x B37 x H39,5 cm.

Praktisk foldekasse, fx til indkøb, som kan foldes sammen og er nem at have med i bilen eller på campingturen. Den kan rumme 30 liter og er sort med hvid kant. Køb den i jem & fix.

Plast1 plastboks m/låg klar – BoxOne 80 | Køb i jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L57,5 x B39,5 x H43 cm. Den er inkl. låg og er med hjul. Køb opbevaringsbokse hos jem & fix.

Plast1 plastboks m/låg klar – BoxOne 12 | Køb i jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L38,5 x B29 x H16 cm. Den er inkl. låg og kan bruges til organisering. Køb opbevaringsbokse hos jem & fix.

Plast1 plastboks m/låg klar – BoxOne 5 | Køb i jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L29 x B20 x H13,5 cm. Den er inkl. låg og kan bruges til organisering. Køb opbevaringsbokse hos jem & fix.

Plast1 plastboks m/låg klar – BoxOne 150 | Køb hos jem & fix

Plast1 klar plastboks af typen BoxOne, der måler L76 x B57 x H43 cm. Den er inkl. låg og er med hjul. Køb opbevaringsbokse hos jem & fix.

Plast1 plastboks m/låg grå – RecycledBox 60 | Køb i jem & fix

Plast1 plastboks m/låg klar – SystemBox 60 | Køb i jem & fix

Plast1 opbevaringsboks i klar, kraftig plast med låg. Den måler L55 x B38,5 x H36 cm og er god til opbevaring i hjemmet. Køb den til lavpris hos jem & fix.

Keywords: opbevaringskasser jem og fix, termokasse jem og fix, flamingokasser jem og fix, termokasser jem og fix, flamingo kasser jem og fix, plastkasser jem og fix, flamingokasse jem og fix, plastikkasser jem og fix, flamingo kasse jem og fix, jem og fix plastkasser, flamingo kasse med låg jem og fix, plastkasser med låg jem og fix, vakuumposer til tøj jem og fix, opbevaringskasse jem og fix